Opvoeden bij autisme

Individuele sessies

Sessies alleen of als koppel

Opvoeden bij autisme

Meer licht op autisme

Hier werken we met mijn unieke methode, autisme coaching plus een auti-ouder training. In deze sessies gaan we eerst meer licht schijnen op autisme. Autisme is zeer complex, iedere sessie ga ik in op weer een ander aspect van autisme en na 5 sessies zult u alle informatie hebben die u nodig heeft bij de begeleiding van uw kind of beter begrip hebben van uzelf.

De tweede helft van de sessie gaan we in op de hindernissen die je op dagelijkse basis tegenkomt en wat de beste aanpak zou kunnen zijn. Ieder kind is uniek, dus soms is het even zoeken.

Uitsluitend in Turnhout biedt ik deze vorm ook aan in groepsverband. Dat maakt de training ineens 3/5 goedkoper en dus bereikbaar voor meer mensen.

Omdat een goede klik tussen hulpverlener en cliënt belangrijk is doen we eerst een kennismakingsgesprek van max. 1 uur, dit gesprek kost 40 euro en kan in persoon, online of telefonisch plaatsvinden.

Deze service bestaat uit 5 sessies die (bij voorkeur) om de twee weken plaats zullen vinden.

Voor een "eerste hulp" telefoontje wordt €12,50,- aangerekend per begonnen 15 minuten.

Lees ook de algemene voorwaarden

U kunt dit pakket ook aanschaffen inclusief een 3 uur durende familie- sessie waar u 4 personen, opa, oma, tantes, ooms etc. kunt uitnodigen zodat ook zij meer inzicht krijgen in de noden van het kind of de volwassenen met autisme. Deze sessies kunnen plaatsvinden online via Teams, in mijn studio te Hoogstraten, bij Tobe in Turnhout of bij u thuis. Bij de laatste optie rekenen ik reiskosten aan € 0,40,- per kilometer.

Maak een afspraak
Opvoeden bij autisme Auticoach

Hulp op het gebied van begeleiding en onderstening bij autisme.

Neem contact op

Adres

Sint Janstraat 16E, 2323 Wortel

Email

info@auticoach-hoogstraten.be

GSM

+0473722518

© Auticoach Hoogstraten. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex